Aanbod en tarieven

Aanbod Aantal Les duur Tarieven
Losse Privé les 1x 45 min € 40,00
Privé training 5 x Stappenkaart 45 min € 190,00
Privé training 8 x Stappenkaart 45 min € 300,00
WOOFCAMP (in groep) 1 Blok van 5 lessen 60 min € 85,00
Basis gehoorzaamheid Groepstrainingen 8 Lessen totaal 45 min € 100,00
Puber cursus 8 lessen totaal 45 min € 100,00
De Hond & Kind cursus 5 lessen totaal 45 min € 85,00
Hondenopvang Per dag 8 uur € 20,00
Hondenopvang Dag +Nacht Dag + Overnachting 24 uur € 28,00
Doggy fun lessen (in groep) 8 lessen totaal 60 min € 100,00
Groepswandeling 1 x 1,5 uur € 40,00
Puppy Klas 6 x 45 min € 95,00
De Nieuwe Start Hondenklas 7x 45 min € 100,00

“Valt het even tegen, stay Pawsitive”

Toelichting aanbod

Losse Privé les

Tijdens een privé les gaan we 1 op 1 aan de slag met jouw gewenste trainingsdoel(en).
Je kan je vragen stellen en we kijken samen naar een gerichte oplossing voor jou en je hond.

Aantal lessen: 1
Les duur: 45 min.
Tarief: €40,-

Privé training van 5 stappen

Tijdens deze privé lessen gaan we 1 op 1 aan de slag met jouw gewenste trainingsdoel(en). Je kan je vragen stellen en we kijken samen naar een gerichte oplossing voor jou en je hond en wat voor jullie samen werkt. Van te voren vraag ik je gerichte doelen te stellen zodat wij hiermee gericht in 5 stappen aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld het leren los lopen en terug komen, ontspannen lopen aan de lijn.

Aantal lessen: 5
Les duur: 45 min.
Tarief: €190,-

Privé training van 8 stappen

Tijdens deze privé lessen gaan we 1 op 1 aan de slag met jouw gewenste trainingsdoel(en). Je kan je vragen stellen en we kijken samen naar een gerichte oplossing voor jou en je hond en wat voor jullie samen werkt. Van te voren vraag ik je gerichte doelen te stellen zodat wij hiermee gericht in 8 stappen  aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld een individuele puppytraining aan huis en op verschillende buiten locaties.

Aantal lessen: 8
Les duur: 45 min.
Tarief: €300,-

“kleine stapjes zijn ook stapjes”

WOOFCAMP (in groep)

WOOFCAMP  is BOOTCAMP voor jou én je hond

Je kent het vast wel, kom je thuis na een lange dag werken. Even snel de hond uitlaten want er moet nog gekookt en gesport worden. Jouw energie is op. Maar je trouwe viervoeter heeft gewacht en wil lekker actief zijn met het baasje. Wij bieden je de oplossing. WOOFCAMP, een work-out voor jou en je hond samen!

Aantal lessen: 1 blok van 5 lessen
Les duur: 60 min.
Tarief: €85,-

Basis gehoorzaamheid groepstrainingen

In de basis gehoorzaamheid trainingen leren jij en je hond samen te werken zodat jullie een fijne band opbouwen. We oefenen de basis commando’s zoals zit, lig, volgen aan de lijn en los, hier komen, blijf en wacht. Je traint in groepsverband van maximaal 6 mede cursisten en honden. Omdat je in groepsverband traint, oefen je ook nog eens met de afleidingen van de andere honden en mensen, want deze situatie kom je thuis ook tegen.

Aantal lessen: 8
Les duur: 45 min.
Tarief: €100,-

Puber cursus

De Puber cursus is voor jonge honden vanaf 8 maanden. De puberteit is een cruciale fase in de ontwikkeling van uw trouwe viervoeter. Denk je net dat je hond al veel geleerd heeft? Blijkt hij ineens last te hebben van bananen in zijn oren. En doet uw hond alsof hij het niet meer weet als u hem iets vraagt ? Het is niet ongewoon dat u als eigenaar in deze periode uitdagingen tegenkomt.  Ik sta klaar om u en uw hond te helpen deze fase soepel te doorlopen en een sterke band met uw hond te blijven behouden.

Het voordeel van het trainen in kleine groepjes is, dat we voldoende tijd hebben om de vragen waar u als eigenaar tegen aanloopt, en wellicht ook uw mede cursisten, te behandelen. Ook komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Gehoorzaamheid oefeningen
  • Zelfbeheersing oefeningen
  • Mentale uitdagingen

Aantal lessen: 8 lessen 1 x in de week
Les duur: 45 min.
Tarief: €100,-
Max 5 cursisten
Locatie: Dierenspeciaalzaak Voesenek

Kind & Hond cursus

Leer op een leuke, kindvriendelijke manier belangrijke aspecten van hondentraining en -interactie. Versterk de band tussen je kind en jullie trouwe viervoeter. Grijp deze kans om samen met je kind en hond onvergetelijke momenten te beleven.

Op een leuke, speelse kind & hond vriendelijke manier gaan we tijdens de cursus met verschillende onderdelen aan de slag. Denk hierbij aan: Hersenwerk, Spelletjes voor kind & hond en de leukste en gekste trucjes die ze samen kunnen doen. En we leren op een leuke en leerzame manier de lichaamstaal van de hond.

Uiteraard speelt veiligheid ook een belangrijke rol. Daarom houden we de groepjes klein en zullen er maximaal 4 Kind & Hond duo’s zijn en er zijn elke les 2 trainers aanwezig. Tijdens de training mogen de ouders mee kijken langs de kant. Uw kind kan meedoen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Aantal lessen: 5
Les duur: 45 min.
Tarief: €85,-
Max 4 Kind & Hond duo’s
Locatie: Dierenspeciaalzaak Voesenek

Hondenopvang

Moet u een dagje weg en heeft u geen oppas voor de hond? Dan kunt u gebruik maken van mijn dagopvang. Komt uw hond een dagje bij mij dan kunnen we samen afspreken hoe laat u de hond brengt en haalt. Terwijl u een dagje weg bent komt uw hond bij mij in huis. Hier is genoeg speelmateriaal, uw hond krijgt meer dan voldoende aandacht en we gaan vaak wandelen. Uw hond draait gewoon in mijn eigen roedel mee. Ook is het mogelijk dat uw hond blijft logeren, ik vraag u dan wel het eigen eten en bench van uw hond mee te geven.

Aantal: Per dag of met overnachting
Duur: 8 uur of 24 uur
Tarief: €20,- per dag of €28,- met overnachting

Doggy fun

Tijdens de doggy fun lessen maak je kennis met verschillende spelonderdelen die je samen met je hond kunt doen. Zo kun je leuke hersenwerkjes doen, snuitballen met je hond, een hindernissenbaan oefenen en je hond leuke trucjes aanleren.

Aantal lessen: 8
Les duur: 60 min.
Tarief: €100,-

Groepswandeling

Bij een groepswandeling gaan we niet zo maar alleen maar wandelen. Het begint al bij het aankomen bij de parkeerplaats: hoe haal je je hond beheerst en rustig uit de auto, laat je hem gelijk los lopen of ga je eerst een paar oefeningen doen voordat hij los mag, wat doe je als je andere honden aangelijnd of los tegen komt. O.a. met deze onderwerpen gaan we samen aan de slag. Na de wandeling ontvang je nog een lekker bakje koffie of thee.

Aantal lessen: 1 x
Les duur: 90 min.
Tarief: €40,-

Puppy Klas

De Puppy Training is speciaal ontworpen voor pups vanaf 8 weken oud! Bij deze cruciale levensfase van uw puppy is het leggen van een stevige basis van essentieel belang voor een goede ontwikkeling en een langdurige band tussen u en uw nieuwe gezinslid. Ik sta klaar om u te begeleiden door de eerste basisoefeningen en socialisatie, en om u te helpen de unieke behoeften van uw puppy te begrijpen. Na het volgen van de puppycursus kunt u door stromen naar de Basis gehoorzaamheid training.

Aantal lessen: 6
Les duur: 45 min.
Tarief: €95,-
Locatie: Dierenspeciaalzaak Voesenek

De Nieuwe Start Hondenklas

Heeft uw hond een tweede kans gekregen en zoekt u begeleiding voor een succesvolle herstart? Meld u dan aan voor de Nieuwe Start Hondenklas bij Hondenschool De Waard!
Deze cursus is speciaal ontworpen voor herplaatshonden en hun eigenaren.
Met deskundige begeleiding helpen we u en uw hond om een sterke band op te bouwen en nieuwe vaardigheden te leren.

Wat kunt u verwachten?

  • Positieve methode van trainen
  • Kleine groepjes van max 4 cursisten en honden
  • Persoonlijke aandacht
  • Leuke en leerzame oefeningen
  • 7 groepslessen
  • 1 privéles aan huis

Aantal lessen: 7
Les duur: 45 min.
Tarief: €100,-
Locatie: Dierenspeciaalzaak Voesenek

“Als je je verwachtingen loslaat, komt er ruimte om te zien wie je hond echt is”